A Mi Világunk:
MUNDO 2.0

Fedezz fel minden héten valami újat Győr szívében, ahol a nyár minden pillanatát kiélvezheted! A Mundo újjászületése szenvedélyünk és fiatalos energiánk ünnepe, régen várt álmaink megvalósításával. Ne aggódj, a különleges fény- és hangtechnika, valamint az ibiza-i hangulat továbbra is a jellemzőnk. Azonban az első lépésként a VIP élményt újítottuk fel és emeltük nemzetközi színvonalra, a vendégközpontú kiszolgálás és az ország legjobb programjainak otthont adó táncterünkkel együtt.

A Mundo újra az a hely legyen számunkra, ahol minden héten örömmel térünk vissza. Ahol a személyzet barátságos – vagy ha még nem, akkor egy pohár ital után az lesz! Ahol az éjszakába nyúló tánc és a gondtalan szórakozás uralkodik, ahol a tegnap és a holnap egy időre nem számít. Üdvözlünk a világunkban, üdvözlünk a Mundo 2.0-ban. Gyere és csatlakozz hozzánk!

TÖBBET AKARSZ TUDNI RÓLUNK? MARADJ MÉG!

Ki alkotja a csapatot? Leginkább:

…egy elkötelezett csoport, akiknek a vendéglátás a szenvedélyük,

…egy elkötelezett csoport, akik egy legendás helyszínen valósítják meg álmaikat,

…egy elkötelezett csoport, akik szívvel-lélekkel nyernék el környezetük szeretetét és elismerését

Ahol a jövő
emlékei születnek!

Nem csak egy klubot képzelünk el, hanem egy élményközpontot. Egy helyet, ahol hátrahagyhatod a múltat és nem kell aggódnod a jövő miatt. Ahol öröm a találkozás, a tánc, a kikapcsolódás, az ivás, a bulizás, legyen az éjjel vagy nappal. Ahol minden zenei stílust képviselnek a legjobbak, és ahol több helyszín és zenei irányzat kínál változatos élményeket, hogy mindenki megtalálja azt, ami igazán kikapcsolja. Ahol a személyzet barát – vagy ha még nem az, akkor egy ital után az lesz. Egy olyan hely, ami nem csak követi a divatot, hanonnan alakítja azt – Veled együtt!

Scroll to Top