Kik vagyunk?

…egy lelkes csapat, akiknek hivatása a #vendéglátás,

…egy lelkes csapat, akik az álmaikat egy egykoron legendás helyszín alapjaiban látták meg,

…egy lelkes csapat, akik hisznek abban, hogy ha jót, jól, tiszta szívvel adnak, azt idővel a környezetük is észreveszi, értékeli és végül – megszereti!

A csapat „vénebbik” fele már 2008 óta az éjszakai zenei életben domborít, így sok-sok éve a párna alatti álmok között volt az, hogy mindent, amiről valaha álmodtunk és mindent, amit máshol mi magunk is hiányoltunk vagy épp hibásnak éreztünk, egyszer, egy saját #élményközpont keretein belül változtassuk a 360 fokos valósággá!

Rengeteg ötletünk, tervünk, célunk van – tényleg szeretnénk a legjobbat kihozni, végtelen lehetőséget találtunk meg a Bécsi út 1. szám alatt.

Igazából, mi nem egy klubbot képzeltünk el. Sokkal inkább egyfajta élményközpontot. Ahol magatok mögött hagyhatjátok a tegnap következményeit és a holnap problémáit. Ahol jó találkozni, táncolni, pihenni, enni-inni, bulizni, éjjel vagy épp nappal. Ahol minden zenei stílus képviselői örömmel megfordulnak, de minden kategóriából csakis a legjobbak. 

Ahol mindig több helyszín és több zenei irányzat fogad, hogy mindig megtaláljátok a kellő kikapcsolódáshoz illeszkedő programot. Ahol a STAFF a barátod – vagy ha még nem az, akkor majd egy shot után tuti az lesz. Egy olyan helyszínt és közösségét, ami nem követi a divatot, hanem alakítja a trendeket – VELETEK!

Scroll to Top