A MI VILÁGUNK: MUNDO 2.0


Élvezd a nyár kedvenc győri törzshelyét – hétről hétre! Fiatalos lendülettel vetettük bele magunkat a Mundo megújításába, régi álmokat valóra váltva. Semmi pánik, az egyedülálló fény-, és hangtechnika, a különleges „ibiza” hangulat maradt. Viszont első körben felújítottuk és világszintre emeltük a VIP élményt. Rivaldafényben továbbá a kiemelten vendégcentrikus személyzet - a fedett tánctereken pedig az ország legerősebb programjai és a környék #legcoolabb arcai!

Célunk ismét egy olyan hellyé alakítani a MUNDO-t, ahova mi is hétről-hétre vágyunk. Ahol a STAFF a barátod – vagy ha nem, akkor egy SHOT után az lesz! Ahol végre újra a felkelő napig táncolunk, és pár órára nem számít, mi volt tegnap és mi lesz holnap. Ez a mi világunk, ez a MUNDO 2.0. Tarts velünk!

Ha van még 2 perced: bemutatkozunk részletesebben!

Kik is vagyunk? Leginkább:

…egy lelkes csapat, akiknek hivatása a #vendéglátás,

…egy lelkes csapat, akik az álmaikat egy egykoron legendás helyszín alapjaiban látták meg,

…egy lelkes csapat, akik hisznek abban, hogy ha jót, jól, tiszta szívvel adnak, azt idővel a környezetük is észreveszi, értékeli és végül - megszereti!

A csapat „vénebbik” fele már 2008 óta az éjszakai zenei életben domborít. Régi nagy álmunk egy saját #élményközpont keretein belül létrehozni egy olyan helyet, amibe a szívünk-lelkünk beletesszük.

Felvetődhet a kérdés – minden más a MUNDO 2.0-ban, mint korábban? Az őszinte válasz az, hogy nem „azonnal”. De az egészen biztos, hogy éjt-nappallá téve dolgozunk 2021 tavasza óta azon, hogy már az első szezonunkban egy olyan klub és közösség fogadjon Benneteket, ahova tényleg jó megérkezni, ahol a szolgáltatás minden. #serviceiseverything. A technikai installáció, a szolgáltatások, VIP újratervezése és a belső enteriőr megújítása mellett a csapatot is úgy igyekszünk összeállítani, hogy amíg nálunk jártok, addig a belépéstől a távozásig otthon érezzétek Magatokat – szabadon, élmények között, de mégis biztonságban.

Igazából, mi nem egy klubbot képzeltünk el. Sokkal inkább egyfajta élményközpontot. Ahol magatok mögött hagyhatjátok a tegnap következményeit és a holnap problémáit. Ahol jó találkozni, táncolni, pihenni, enni-inni, bulizni, éjjel, vagy épp nappal. Ahol minden zenei stílus képviselői örömmel megfordulnak, de minden kategóriából csakis a legjobbak. Ahol mindig több helyszín és több zenei irányzat fogad, hogy mindig megtaláljátok a kellő kikapcsolódáshoz illeszkedő programot. Ahol a STAFF a barátod – vagy ha még nem az, akkor majd egy shot után tuti az lesz. Egy olyan helyszínt és közösségét, ami nem követi a divatot, hanem alakítja a trendeket – VELETEK!

Ahogy Dani mondta pénteken: „Mi nem valami ellen, hanem valami MELLETT tettük le a voksunkat. Ez pedig a MUNDO 2.0-ban dobogó szív, ami hétről-hétről ott lesz a tánctereken, a pultokban, a csapatban és reméljük, hogy hamarosan sok ezer ember élményközpontjában!”


Nagyon várunk már Titeket:

Az alapítók nevében Dani, Berti, Csifi, Geri, Guszti – és még nagyon sokan mások, akik a 2.0.-ért tesznek, szívvel-lélekkel!